Hundrevis av nye funksjoner

Når lanseringsbølge 1 for Dynamics 365 og Power Platform kommer i april inkluderer den hundrevis av nye funksjoner for alt fra salg og markedsføring til HR. Ny teknologi som beriker plattformen og gjør at brukere av løsningene kommer raskere fra innsikt til handling.

– Det er mange ting som kommer nå, alt fra teknisk funksjonalitet knyttet til kunstig intelligens som benyttes innen økonomi og salgsprognoser. Det er små og store funksjonsforbedringer, som for eksempel kreditthåndtering og forbedringer i brukergrensesnittet, forklarer teknisk ekspert Fredrik Sætre hos Microsoft.

Han kommer til DynUG-arrangementer 4. mai for å snakke om nyhetene i Dynamics Finance & Operations. Lanseringsbølge 1 for 2020 inneholder hundrevis av nye funksjoner for alle Dynamics 365-appene, inkludert Marketing, Sales, Customer Service, Field Service, Finance, Supply Chain Management, Human Resources og Commerce.

– Med en skyplattform i bunn er det kontinuerlige forbedringer som er regelen, slik du er vant til fra apper på mobiltelefonene din og nettjenester som Facebook og Twitter. Utvikling av ny funksjonalitet er primært drevet av brukere og Microsoft får tilbakemelding gjennom dialog direkte med kunder og partnere, i tillegg til idé-portalen som er tilgjengelig for alle.

Etter innspill fra brukerne kommer et nå blant annet justeringer i brukergrensesnittet med ny grid control og muligheter for å lagre visninger i Finance & Operations-plattformen.

– Andre ting jeg kan trekke fram er at Common Data Services vil bli langt tettere knyttet til løsningen gjennom en høyt etterlengtet funksjonalitet kalt «Dual write», som får de ulike plattformene til å virke som én database på tvers av de sammenknyttede data-entitetene. Data vil nå også bli tilgjengelig i Azure Data Lake Service, som vil gjøre det mulig å hente flere datakilder og bygge en moderne rapportering- og innsiktsprosess med Power BI og maskinlæring.

Microsoft samler også flere produkter i det nye produktet Microsoft Dynamics 365 Project Operations.

– Dette er et nytt produkt som samler Project Online, Project Service Automation i CDS og Project Management and Accounting i F&O i en ny heldekkende tjeneste. Prosjektstyring vil bli enklere og du får bred funksjonalitet som vil gi en komplett løsning for tjenesteytende organisasjoner, forklarer Sætre.

Andre temaer under DynUG fagdagen 4. mai er Dynamics 365 Business Central, Power BI, Power Apps og Power Automate. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette etter hvert.

Les mer og meld deg på her.