Hurtig-implementering av Dynamics 365 F&O

Nyetablerte inspirit365 består av 35 erfarne Dynamics 365-konsulenter. De utviklet sin egen implementeringsmodell for å komme raskt i gang midt i Korona-pandemien. Kurt Hatlevik deler egne erfaringer med DynUG den 16. mars.

– Muligheten for å raskt kunne rulle ut en løsning og samtidig kunne starte selskapet fra hjemmekontor i disse pandemi-tider var viktig for oss. Da var det naturlig å tenkte en skybasert løsning, forteller Kurt Hatlevik, Microsoft MVP og løsningsarkitekt hos nystartede inspirit365.

Han kommer til DynUG-webinaret 16. mars for å fortelle hva det ansatte-eide IT-selskapet bestående av erfarne Dynamics 365-eksperter tenkte da de valgte egen ERP-løsning. inspirit365 tilbyr Microsoft-løsninger innen finans, handel, logistikk, produksjon og prosjekt og ønsket å komme raskt igang.

– Behovet var en løsning for prosjekt, lisenser og timebaserte tjenester, samt finans, HR og CRM. I tillegg til ERP-løsning var det viktig å raskt få på plass en full Office-pakke og rulle ut prosjektverktøyene våre. For vår del var det ikke et spørsmål om hvilket system vi ønsket å ha. Dynamics 365 er markedsledende i relasjon til teknologi og funksjonalitet. Det var viktig å ha en plattform som støttet planer om fremtidig vekst. Med Dynamics 365 kan vi vokse raskt og samtidig ha god kontroll på inntekter og kostnader.

De kunne fint greid seg med enklere og billigere systemer, men måtte da hatt en større administrasjon som manuelt fulgte opp transaksjoner.

– En full ERP- og CRM-løsning kan være en utfordrende oppgave. For å være mest mulig effektive utviklet vi vår egen implementeringsmodell basert på standardiserte Sure Step 365 og implementeringsstrukturer for å kunne rulle ut vår egen løsning i løpet av få dager.

Med en godt planlagt og rask utrulling har de redusert kostnadene og står klare til å møte markedet.

– Målet er å etablere tjenester som passer neste generasjon selskaper. Da må vi rekruttere morgendagens eksperter som har vokst opp med teknologi og digitaliserte prosesser. For å være en attraktiv arbeidsgiver må vi rett og slett ha de beste og nyeste løsningene på markedet. Jeg håper vår historie inspirerer andre til å starte med blanke ark og ta i bruk Dynamics 365, understreker Hatlevik.

Hør han dele sine erfaringer med utrullingen 16. mars