Nyhet: mål i Power BI

En av de store nyhetene under Microsoft Business Applications Summit var mål i Power BI. Den er nå tilgjengelig i en forhåndsversjon for brukere av Power BI Premium og den 26. mai kan du se en live demo av hvordan det fungerer.

– Alle organisasjoner styrer etter bestemte mål. I dagens datadrevne verden måles fremgangen gjennom data. Dette er virkelig en stor og gledelig nyhet, sier Hans Kristiansen i Capgemini.

Når DynUG inviterer til webinar for å oppsummere Microsoft Business Applications Summit 26. mai vil han kjøre live demo av nyhetene i Power BI.

– Mål i Power BI er datadrevet og utnytter eksisterende koblinger i Power BI. Du kan koble data, analyser og forretningslogikk mot målene dine.

Det nye verktøyet er bygget for Teams, på samme måte som andre deler av Power BI. Som mye annet har det AI-funksjonalitet som hjelper deg underveis.

– Microsoft jobber med å integrerer mål i Power BI med Power Automate, slik at du kan definere forretningsprosesser som utløses automatisk når målene dine endrer status. De har også annonsert en mobil-app som gir deg tilgang til målene dine, forteller Kristiansen.

Les mer om webinaret 26. mai og meld deg på her.

Les mer om mål i Power BI hos Microsoft (engelsk)