Mye spennende fra Microsoft

Viktigheten av brukerne og ble igjen understreket da James Phillips og Alysa Taylor holdt innledningsforedraget under Microsoft Business Applications Summit. Sammenhengen mellom Azure, Power Platform og Dynamics 365 blir også styrket.

– Vi har et utrolig sterkt community over hele verden innen mange fagområder og bransjer. Det er en avgjørende faktor for suksessen forklarer teknisk spesialist Fredrik Sætre hos Microsoft.

Han fulgte spent med på Microsoft Business Applications Summit den 4. mai og er en av flere dyktige foredragsholdere som deltar når DynUG inviterer til gratis webinar 26. mai for å gå gjennom det viktigste som ble presentert.

– Det var spennende å se alle kundehistoriene som viste bruk av teknologi på ulike måter og hvordan ulike bransjer drar nytte av plattformen.

Phillips og Tayler trakk fra Fast Track solution architects, som vi også har i Norge. Det er også økt fokus på hvordan en datadrevet hverdag gir skreddersydde opplevelser for kundene gjennom Customer Insights. Microsoft fortsetter også å løfte frem Business Central.

– Det er mange spennene initiativer på gang og jeg gleder meg til å treffe brukerne og diskutere status og veien videre den 26. mai, understreker Sætre.

Les mer og meld deg på her. Arrangementet er gratis men krever påmelding.

Microsoft har lansert en ny community-plattform