Vi ønsker foredrag til DynUG 2021

Årets DynUG-konferanse i Oslo 9. og 10. november, i lokalene til Microsoft Norge. Nå er vi på jakt etter foredrag innen temaene Dynamics 365 Finance, Supply-Chain og Project Operations, Dynamics 365 Business Central, Power Platform og Dynamics 365 CE.

Vi er spesielt interessert i gode kundehistorier og innspill til workshops, samt forslag på de gode internasjonale kreftene som kan gi oss et solid overblikk. Ledestjernen er nytte for deltakerne. Vi har allerde fått noen innspill på hands-on med Power Apps og ønske om en kundehistorie på Customer insights og marketing, samt noe om Azure communications.

Send oss innspill, så tar vi en oppsummering og kommer tilbake til dere. La oss skape en skikkelig møteplass for alle som jobber med Dynamics 365 og Power Platform i høst – det trenger vi alle.