Hva er hva hos Microsoft?

Lurer du på hvordan Microsofts forretningsløsninger henger sammen? Under DynUG-konferansen i november vil Brage Rønning Tukkensæter og Ulrikke Akerbæk fra Skill se på løsninger som SharePoint, Teams, Power Platform og Dataverse i sammenheng.

– Vi vil presentere og demonstrerer de forskjellige komponentene i Microsoft 365 og Power Platform og vise blant annet hvordan produkter som SharePoint, Teams, Power Platform og Dataverse henger sammen, forteller seniorarkitekt Brage Rønning Tukkensæter hos Microsoft-partner Skill.

Han har med seg kollega og seniorkonsulent Ulrikke Akerbæk under DynUG-konferansen 9. og 10. november 2021. Begge har jobber med disse plattformene i mer enn ti år.

– Vi har gått fra å jobbe med SharePoint til mer Dynamics CRM og Power Platform, noe som har gitt oss relativt god oversikt over disse løsningene.

I løpet av sesjonen lærer du også mer om ulike typer Power Apps, Power Apps Portals og Dataverse for Teams. Det kan være nyttig både for beslutningstakere, superbrukere og utviklere.

– Målet er å gi ett overblikk over de ulike delene av Microsofts forretningsløsninger, uten at vi går i dybden. Målet er å vise hvordan ting henger sammen og si litt om lisensiering og hvilke komponenter som utløser ulike type lisenser, noe som har blitt veldig viktig i dagens utvikling. Det blir noe PowerPoint og en solid dose demo, understreker Tukkensæter.

Sett av datoen for DynUG-konferansen allerede i dag. Påmelding er rett rundt hjørnet.

Les mer om konferansen her