Power to the people

Årets DynUG-konferanse 9. og 10. november har et fullpakket spor for deg som er interessert i Power Platform. Regionansvarlig for Power Platform i Europa Harald Wentein ser i krystallkula, Rui Santos går gjennom nyhetene, en rekke virksomheter deler sine erfaringer og det blir egen Power BI-workshop.

Bærum kommune valgte Microsoft Power Platform da de skulle lage en løsning for å håndtere Covid-19 massevaksinasjon. Oljeservice-selskapet Interwell har benyttet Power BI; Visual Planning fra Power ON og SQL Server datavarehus for en mer effektiv budsjettprosess enn de hadde med Excel som verktøy. Orkla har bygget en lojalitetsapp for flaggskipet Grandiosa i Power Plattform. Dette er tre av historiene du får høre under årets todagers-konferanse.

Det blir også rom for å dukke ned i teknologien:

  • Ståle Hansen fra Cloudway viser hvordan du benytter Power Automate for å administrere meldinger fra Microsoft 365 message center
  • Ahmad Najjar fra Infoworker forklarer hvordan du bygger Independent Publisher Connectors
  • Ulrikke Akerbæk fra Skill lærer deg å lage en en app som håndterer påmelding ved hjelp av Power Platform
  • Ganesh Sivakumar fra Capgemini snakker om forskjellen mellom tradisjonell app-utvikling og Power Apps.
  • Det skjer veldig mye spennende på Power BI-siden og derfor kjører vi en egen workshop for Power BI med nyheter og eksempler på hvordan ulike kunder benytter teknologien onsdag 10. november

Bo Hjort Christensen som gir oss det store overblikket når konferansen åpner tirsdag og vi runder av dagen med paneldebatt, mens teknologidirektør Kristian Heim hos Microsoft Norge avslutter to dagers faglig påfyll onsdag med en kikk i den teknologiske krystallkula.

Vi har en avtale med Clarion Hotel Oslo, som ligger like ved Microsoft. Enkeltrom kr 1350 per natt (med forbehold om tilgjengelighet). Oppgi referanse «1148GR005124» ved romreservasjon hos resepsjonen via e-post eller telefon (21 95 97 50) når du bestiller.

Les hele agendaen her og påmelding finner du her.