D365 F&O koblet med Sales og Microsoft 365

Alimenta leverer råvarer til matindustrien. De kjører Dynamics 365 Finance & Operations med Sales og Microsoft 365 og benytter Power Platform med Power Apps, Power Portal App, Power BI og Power Automate som verktøykasse for kontinuerlig forbedring av sin digitale plattform.

– Vi ble etablert i 2002 og jobber med utvikling, salg og distribusjon av ingredienser til næringsmiddelindustrien i Norden. Noe av det viktigste er produktutvikling og produksjon av resepter som optimerer lukt, smak og farge på det sluttprodukt det skal inngå i. Slik utvikling skjer i tett samhandling med kundene våre, forteller daglig leder Morten Andersen i Alimenta.

De har fokus på smart bruk av Microsoft-teknologi for å oppnå bedre digital samhandling og forbedre alle forretningsprosesser knyttet til produksjon og produktutvikling, i kombinasjon med logistisk-kontroll og høy servicegrad på leveransene sine. Derfor valgte de Accigo som partner.

– Alimenta kjører Dynamics 365 Finance & Operations koblet opp mot Sales og Microsoft 365. De benytter Power Platform, med Power Apps, Power Portal App, Power BI og Power Automate som verktøykasse for kontinuerlig forbedring av sin digitale plattform, blant annet med arbeidsflater som kobler ERP-løsningen med Microsoft 365, forklarer Geir Elvestad hos Accigo.

Under DynUG-konferansen vil Andersen og Elvestad sammen med Erling Swensen fra Accogi presentere løsningen og dele erfaringene med implementeringen.

Les hele agendaen og meld deg på her