Unik Power BI FastTrack-sertifisering

Hans Kristiansen fra Capgemini ble nylig nominert og utpekt til FastTrack Recognized Solution Architect. Han er dermed en av 45 løsningsarkitekter på verdensbasis som sitter på denne typen kompetanse – og den eneste fra Norge.

– Bedrifter som ønsker på koble seg på FastTrack-programmet til Microsoft kan signere en løsningsarkitekt innen Dynamics 365 eller Power Platform. Det er Microsofts produktingeniørteam på Power Platform som utfører sertifiseringen, forteller løsningsarkitekt Hans Kristiansen hos Capgemini.

Med 25 års erfaring fra Business Intelligence har han vært en viktig del av Power BI-fellesskapet i Norge siden applikasjonen kom på markedet i 2015. De siste årene har han bidratt sterkt til at Power Platform og Power BI har blitt en del av fagtilbudet fra DynUG. Nylig ble han utpekt til FastTrack Recognized Solution Architect av Microsoft.

– Sertifiseringen anerkjenner at du har gode kundeimplementeringer og god faglig kompetanse på området. Jeg måtte legge frem tre ulike kundereferanser, der Microsoft både intervjuet kundene og meg separat i en grundig prosess som varer fra åtte til tolv uker.

Kristiansen har erfaring som rådgiver, prosjektleder, arkitekt og utførende konsulent og er dyktig på å skape verdi for kundene sine.

– Det er selvfølgelig hyggelig å være en av 45 personer som har denne sertifiseringen og jeg håper jeg også i fremtiden kan bidra både til å bygge verdi for kundene våre og bidra inn i fellesskapet under DynUG-paraplyen, sier han.

Du møter Hans Kristiansen på DynUG-fagdagen 24. mai 2022 i Oslo.