Virksomhetsstyring i praksis hos Tolletaten

Power BI-workshop DynUG 31. mai 2023. Paul Osuldsen og Hans Kristiansen loser deg gjennom 3,5 timer faglig påfyll som tar utgangspunkt i hvordan Tolletaten driver virksomhetsstyring i praksis. Dagen avsluttes med nyheter i Power BI fra MS Build.

1. Virksomhetsstyring i praksis og siste oppdatering fra skolebenken

Universitetslektor Per Aksel Holving går igjennom hva studentene lærer på masterstudiet innen området «Strategisk virksomhetsstyring». Holving har i flere år undervist i temaet på masterstudiet på Handelshøyskolen NMBU og han gir et innblikk i de siste trendene som blir anvendt i faget for å operasjonalisere strategien ved hjelp av virksomhetsstyringen og innsiktbasert beslutningsinformasjon.

2. Fra Excel med klipp og lim til analyse og innsiktbaserte beslutninger

Avdelingsdirektør for styringsavdelingen hos Tolletaten Tommy Olsen forteller hvordan de følger opp virksomhetsstyringen sin i praksis. Fra klipp og lim fra mange kilder til redaktørrolle med journalister og effektiv rapportering ved bruk av PowerPoint og Power BI app med link til et dusin interne og eksterne datakilder.

3. Erfaringer fra Tolletaten

Tolletaten viser hvordan styringsdata for planlegging og oppfølging samles inn fra ulike kilder og integreres via Power BI til PowerPoint for presentasjon. De forteller hvordan de benytter styringshjulet, hvordan de styrer og hvordan de sørger for informasjonsflyt. Du får også se hvordan de presenterer sin månedlige innsiktrapport ved bruk av PowerPoint og Power BI, samt planene for enda bedre ekstern rapportering basert på ulike simuleringsmodeller.

4. De siste Power BI-nyhetene fra MS Build

Bli med oss på DynUG for å lære om den siste utviklingen innen analyse med Microsoft. Fra dataintegrering og prosjektering til datavitenskap og forretningsintelligens. Finn ut hvordan neste generasjon tjenester kan forvandle dataene dine til intelligens og innovasjon. Se også hvordan de nye Copilot-opplevelsene med kunstig intelligens akselererer utviklerproduktiviteten samtidig som du bygger inn sikkerhet og samsvar for dataene dine. Ved Senior Program Manager Lars Andersen ved Power BI Customer Advisory Team i Microsoft Danmark og Hans Kristiansen, Capgemini.

Vil du være med? Det krever deltakelse på DynUG-konferansen 31. mai. Send en e-post og meld deg på. Merk! Begrenset antall plasser.