Store nyheter innen lagerstyring

Mirza Abdic er Principal Program Manager for D365 Warehouse Management. Han presenterer de to store nyhetene Warehouse Managment Only og Demand Planner under høstens todagers konferanse.

Microsofts nye «Warehouse Managment Only»-løsning ble lansert i september. Du kan nå ta i bruk lagerstyringen i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management uten å måtte konfigurere hele ERP-pakken, men for eksempel kjøre den sammen med andre ERP-systemer eller D365 CE. Det gir mulighet for integrering av automatisering, transportørintegrasjon og mobilappen for lagerstyring. De lette kildedokumentene, dedikert til innkommende og utgående forsendelsesordrer, erstatter generelle dokumenter.

Principal Program Manager for D365 Warehouse Management Mirza Abdic er ansvarlig for WMS-funksjonaliteten og sitter som teamleder i Danmark. Under DynUG høstkonferanse 21. og 22. november vil han fortelle hva det kan bety for din bedrift og benytt muligheten til å stille spørsmål direkte til eieren av produktet.

Abdic vil også ta for seg en annen spennende nyhet som mange har ventet på: Demand Planner. Den kommer i oktober og er en løsning som vil hjelpe salgsorganisasjoner å jobbe med prognoser. Gjennom flerbrukeropplevelsen til Dynamics 365 vil flere kunne jobbe samtidig for å enkelt knytte seg til data fra flere datakilder, bygge kalkuleringsmodeller og jobbe med modeller i flere dimensjoner, før det kan importeres til det utførende leddet.

Les mer og meld deg på her