Fabric-topp til Norge

Principal Program Manager Scott Sewell fra Microsoft USA kommer til DynUG-konferansen i mai. Han er en av verdens ledende ressurser på Microsoft sine forretningsløsninger.

Med lang erfaring fra både Dynamics 365 og Power BI har Scott Sewell et godt overblikk over hele Microsoft-porteføljen.

– Som Principal Program Manager hos Microsoft brenner jeg for å hjelpe brukere med å få innsikt og verdi fra Dataverse-dataene deres med den utrolige Microsoft Fabric-dataplattformen. Jeg utnytter min ekspertise innen Fabric, Power BI og Dynamics 365 for å levere løsninger som muliggjør datadrevet beslutningstaking og digital transformasjon for kunder på tvers av ulike bransjer og domener, skriver han selv på LinkedIn.

Sewell har tidligere ledet arbeidet med å utvikle BI-løsningene til Microsoft, og har skrevet flere bøker om CRM best practice og strategi.

– Som Dynamics 365 ekspert og løsningsarkitekt jobbet jeg med Microsoft Power Platform for å evangelisere og implementere BI- og AI-løsninger som låste opp potensialet til CRM- og ERP-data. Jeg gleder meg til å dele kunnskap under brukerkonferansen på Gardermoen, understreker han.