Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

DynUG Vårkonferanser

28. mai - 29. mai

Meld deg på konferansen her | Et raskt overblikk over agendaen | Artikler

Tirsdag 28. mai blir det foredrag rundt Dynamics F&O, BC og CE, mens vi kjører workshops og mindre sesjoner rundt Power Platform og Power BI/Fabric. Onsdag 29. mai blir det foredrag rundt Power Platform og Power BI/Fabric, mens vi kjører workshops og mindre sesjoner rundt Dynamics F&O, BC og CE. Dermed vil nok mange ha glede av å delta begge dager, mens det for noen er nok å være med én dag.

Pris per deltaker begge dager kr 4990 + mva  (middag er inkludert) og pris for deltakelse enkeltdager er kr 2245 + mva. Medlemmer får 35 prosent rabatt på oppgitt pris. For deltakere som kun deltar én dag er det mulig å bestille middag separat. Hotell bestilles separat. Merk: vi har ingen rabattkode fra hotellet denne gangen.

Vi jobber med en rekke andre spennende foredragsholdere fra inn og utland, kundehistorier og fagforedrag. Har du innspill til konferansen eller ønsker du å bidra? Kontakt oss på e-post!

Overnatting og transport

Vi skal være på Scandic Oslo Airport Gardermoen, som ligger noen minutter unna terminalen ved enden av rullebanen der E16 går mot Hønefoss. Hotellet har treningsrom og serverer en solid frokost med et utvalg av økologiske produkter, samt glutenfrie, laktosefrie og veganske produkter. Hotellet har også kafé og bar. Merk at fordi hotellet stiller DynUG til ansvar for now show på en eventuell bookingkode og vi ikke har kontroll over bookinger, har vi dessverre ikke noen rabatt fra hotellet denne gangen. Det ligger flere andre hotellkjeder i kort avstand fra hotellet.

VY shuttle S55 går fra plattform 39 på nedre plan av Oslo Lufthavn. Den kjører hvert 15. minutt mandag – fredag fra kl. 04.35 – 10.20 og 14.20 – 17.20. Lørdag og søndag hvert 30. minutt fra kl. 04.35 til 01.05 (siste avgang fra flyplassen). Pris én vei: 80 kr. Hotellet har også stor parkeringsplass med ladestasjoner for elbiler.

Utstillertorg

Utstillertorg er utenfor hovedsalene, der vi serverer forfriskninger, lunsj og gjennomfører ulike aktiviteter gjennom konferansen. En pakke for utstillere vil inkludere:

  • Stand med konferansebord og plass til roll-up i to meters bredde eller tilsvarende (avtal hvordan du ønsker det)
  • Inngang på konferansen to dager inkl alle måltider og forfriskninger for én person
  • Halv A4-sides annonse i programmet, som både distribueres på nett som PDF og trykket til alle deltakere
  • Logo på nettsidene til DynUG frem til konferansen
  • Å være en del av rebusløpet, der deltakerne som ønsket det jobber i grupper og kjemper om å vinne flotte premier.

Utstillertorget er nå fullsatt!

Detaljer

Start:
28. mai
Slutt:
29. mai

Sted

Scandic Oslo Airport
Ravinevegen 15
Gardermoen, 2060 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside