Power Platform-workshops under vårkonferansen

Tirsdag 28. mai kjører senior teknisk spesialist Fredrik Sætre to workshops på Power Platform. I tillegg jobber vi med å få på plass en workshop rundt Model Driven Apps og Dataverse parallelt.

Under årets vårkonferanse prøver vi noe nytt: en praktisk dag og en teoretisk dag back-to-back. Det betyr at tirsdag 28. mai er det workshops rundt Power Platform og Power BI/Fabric. Nå er de første temaene klare.

Den første workshopen tar for seg Power Automate. Lær mer om hvilke muligheter som ligger i dette verktøyet, som blant andre DynUG benytter når du melder deg på en konferanse.

Etter lunsj er tema Copilot Studio, tidligere Power Virtual Agent. Her kan du lære å bygge konversasjonelle grensesnitt til alle formål.

Det er plass til 24 personer på hver av workshopene. Det er først til mølla som gjelder. Du må være påmeldt konferansen for å kunne delta, men da koster det ikke noe ekstra utover deltakeravgiften. Vi ber om at hver virksomhet begrenser antallet som er med på den enkelte workshopen, slik at flest mulig virksomheter kan delta. Påmelding på redaktor@commonnorge.no.