Agenda høstkonferanse 2023

Praktisk informasjon | Skjema for påmelding

Vi begynner kl 09:00 tirsdag 21. november og avslutter cirka kl 16:00. Onsdag 22. november begynner vi 09:00 og er ferdige kl 15:00. Vi vil legge ut informasjon om foredrag her etter hvert som de blir klare.

Key-Notes

TIRSDAG: Det er allerede bekreftet at General Manager for Dynamics 365 Supply Chain Management hos Microsoft Sameer Verma kommer til DynUG høstkonferanse 21. november. Han vil gi oss et overblikk over veien videre for Dynamics-plattformen og et dypdykk i Supply Chain.

TIRSDAG: AI på tvers av Microsoft plattformen – hvordan kan vi re-tenke bruken av kunstig intelligens? Ida Bergum, Head of Data Platforms hos Capgemini, snakkerom muligheter for å komme raskt igang for å skape økt verdi på Microsofts økosystem og hvilket fundament som må være på plass for å kunne skalere, drive transformasjon og tenke nytt på tvers av verdikjeden ved bruk av AI.

ONSDAG: Bengt Rosing Borren jobber med bærekraft og Microsoft Cloud hos Microsoft Norge. Han tar for seg hvilke Microsoft-verktøy du kan benytte for å ligge i forkant og ta kontroll på bærekraft i verdikjeden og møte utfordringer fra myndigheter, kunder og andre – som EU-direktivet CSRD.

Kundenes egne erfaringer

TIRSDAG: Prosjektleder for CRM Hanne Garm hos Kristiania og Head of Information Security Helèn Devold hos Knowit forteller hvordan de har jobbet med å risikovurdere CRM, hvor viktig forankring og involvering av organisasjonen underveis er og hvordan de har rigget seg internt for å jobbe med GDPR fremover.

ONSDAG: Ved hjelp av Microsoft Power Platform har DnB sørget for rask og smidig utvikling av brukervennlige og kritiske forretningsapplikasjoner som blant annet bidrar til å automatisere manuelle arbeidsoppgaver.

ONSDAG: I snart 15 år har Norsk Lastbærer Pool og Smart Retur arbeidet med strategier og konkrete løsninger som gjør at de i dag kan tilby fullverdige bærekraftsregnskap til kunder og offentligheten. De deler sine erfaringer under DynUG-konferansen i november.

ONSDAG: Fagforbundet deler erfaring fra utviklingen av et digitalt verktøy for tillitsvalgte med Power Platform (data, portal, app og automatikk) og Azure B2C som base. Det vil gi dem innsikten og støtten de trenger, samt koble klubbene digitalt sammen med resten av Fagforbundet.

ONSDAG: Matleverandøren Matcompaniet benyttet lenge en onPrem Dynamics NAV løsning. Salgssjef Christoffer Berve deler hvilke vurderinger de gjorde før de valgte en sky-basert Business Central-løsning for sin fremtidige ERP, kundehåndtering og nettbutikk.

ONSDAG: Industribedriften Framo benytter AI Builder og Power Automate på toppen av Microsoft Dynamics for kategorisere og registrere innkommende forespørsler fra kunder som trenger reservedeler. Deleansvarlig Lotte Haug vil sammen med Tonje Waasjø fra Innovit dele erfaringer fra prosjektet. 

Fagforedrag

TIRSDAG: D365-ekspert og MVP-er Kurt Hatlevik fra inspirit365 dykker ned i Copilot for Dynamics 365 Commerce og viser hvordan kunstig intelligens kan forenkle hverdagen for deg som produserer nettinnhold.

TIRSDAG: Alle snakker om Microsoft Fabric, men hva innebærer det egentlig? Trond Brande fra Sopra Steria tar oss gjennom de fundamentale byggeklossene i Fabric og eksemplifiserer hvordan Fabric lar oss tenke nytt og forenklet rundt datavarehus/rapportering, sanntids dataanalyse og data governance.

TIRSDAG: Både Fredrik Sætre og Tim Ervik fra Microsoft Norge bekreftet for å snakke om nyheter på Dynamics-plattformen.

ONSDAG: Hvilke muligheter har du med Dynamics 365 Business Central i kombinasjon med Power Platform, Copilot og Azure-tjenester? Eivind Giske og Andreas Bjørneby fra Byx Digital deler kunnskap og viser erfaringer fra flere kunder.

Workshops

TIRSDAG: Business Appliations MVP-ene Thomas Sandsør og Ulrikke Akerbæk kjøre workshop på hvordan Copilot i Power Platform produkt for produkt, fra bakside, innside og utside.

ONSDAG: MVP Alireza Eshaghzadeh leder en workshop som viser hvordan du kan benytte forretningsdokumenter i Dynamics 365 FO & SCM for å generere fakturautskrifter i ulike formater.

ONSDAG: Hva er egentlig Microsoft Fabric? Hans Kristiansen, Paul Osuldsen og Trond Brande leder workshopen, som ved hjelp av rykende ferske erfaringer fra flere kunder gir en innføring i hva Microsoft Fabric er og et dypdykk i de mange mulighetene som følger med.

Husk at du må være påmeldt konferansen for å delta på workshops.